in

Колишня Остапчука неочікувано звернулася до його 22-річної дружини: «Негарно красти»

Ексдружина ведучого Володимира Остапчука — Христина Горняк – неочікувано звернулася до його нової 22-річної дружини Катерини Полтавської.

Зокрема, в Instagram-stories Христина зазначила, що її обурює, що колишній чоловік облаштовує з молодою обраницею їхній спільний будинок, який вони будували, коли ще були у шлюбі. Тож, Горняк звернулася до Полтавської, адже знає, що та слідкує за її фотоблогом. Нотаріусиня попросила не чіпати їхній з Володимиром будинок, допоки вони його не поділять.

«Я не ображаюся, кожен чинить так, як вихований… Але я знаю, що мене читає Катерина. Тому перш ніж планувати зносити стіни у нашому з Володимиром спільному будинку, який ми будували ще у шлюбі  і поки що не поділили, бажано зі мною це питання вирішити. Викупіть мою частину, наприклад, а потім зносіть, що бажаєте, будуйте і живіть. Бо якось це зовсім негарно виходить красти», — зазначила Горняк.

Нотаріусиня додала, що лише після того, як вони з Володимиром повністю вирішать, що робити з їхнім спільним будинком, лише тоді там можна щось облаштовувати.

«Хотілось би, щоб в моєму будинку стіни не зносили, поки ми не вирішили питання, особливо ті, кому він не належить», — додала Христина.

Режисер «Євробачення-2023» зізнався, чому Руслані не дали виступити у фіналі пісенного конкурсу

Стрільцям — кар’єрний ріст, Ракам — проблеми зі здоров’ям: таро-гороскоп на 13 червня