in

«Ми тепер бачимо, хто є хто!» — Лайма Вайкуле розповіла про знайомство з Путіним та співпрацю з Зеленським

Латвійська та російська співачка Лайма Вайкуле, яка заявила, що вона не повернеться у РФ, поки її правитель не визнає свої дії злочином, згадала про зустрічі з кремлівським диктатором. Вона вважає, що війна продемонструвала, хто є хто, адже за особистої зустрічі Путін може здаватися милосердним і добрим.

Виконавиця в інтерв’ю з Дмитром Гордоном також припустила, що у президента Російської Федерації під час пандемії почалися проблеми з психікою. Саме цей період значно вплинув на нього і підштовхнув розв’язати війну проти України.

«З Путіним я особисто знайома. Ну як знайома, ми не браталися. Це були концерти, маленькі виступи, де ти близько знаходишся. Він же може бути дуже милою людиною, якщо хоче. Ми тепер бачимо, хто є хто. Мені здається, з ним щось трапилося під час пандемії. У мене є знайомі, які під час пандемії впали в таку депресію, що довелося виходити з неї за допомогою лікарів. Дуже страшно, можливо, не він уже приймає рішення», – поділилася вокалістка.

Крім того, вона висловила своє щире захоплення Володимиру Зеленському, наголосивши, що їй доводилося з ним співпрацювати. Зірка наголосила, що він віддає всі свої сили, щоб звільнити від окупантів кожен сантиметр української землі. За словами Лайми, йому зараз дуже важко, але він зможе досягти бажаного, оскільки несправедливість не може перемогти.

«Я ось дивлюся на Зеленського і гордість пробирає, що це та людина, з якою ми разом на одній сцені працювали. Мені здається, жодна людина не хотіла б бути замість нього. Як він поводиться і скільки працює… Молодець!», – висловилася про президента України знаменитість.

На додаток селебріті поміркувала, за яких умов українці зможуть подолати свою ненависть до окупантів за скоєні гріхи.

«Росіянам треба стати на коліна і попросити вибачення», – сказала артистка.

Посеред двох вогнів: зрадниця Ані Лорак дала відверте інтерв’ю та розповіла про утиск зі сторони українців

Анна Трінчер в рожевих стрінгах та рукавичках поніжилась в білосніжному ліжку