in

«Тягав мене за волосся» — українська співачка Анна Трінчер шокувала, як батько з нею поводився в дитинстві

Співачка та блогерка Анна Трінчер поділилася, як рідний батько погано з нею поводився, тягав її за волосся та кричав на неї.

В Instagram-stories артистка розповіла, що в неї з татом від дитинства були погані стосунки. Виконавиця почувалася непотрібною дитиною, хоча дуже хотіла, аби в її житті був присутній батько.

«На жаль… Тато завжди поводився зі мною, як з непотрібною дитиною. Емоційно тата я не відчувала, але дуже тягнулася до нього…», — поділилася Анна.

За словами Трінчер, в її батька була неконтрольована агресія. Чоловік кричав на доньку, погрожував їй, тягав за волосся. Насилля відбувалося, коли мами Анни не було вдома.

«Він тягав мене за волосся… Кричав на мене…Погрожував зняти телевізор у моїй спальні і розбити його… У нього була неконтрольована агресія. Все це він робив, коли мами не було вдома. Він не займався моїм вихованням, а лише казав: «Я тобі куплю іграшку, а ти мене слухайся, добре?» – пригадала співачка.

Коли виконавиця почала досягати кар’єрних успіхів, батькові було все одно. За словами артисти, він не підтримував її взагалі.

«На мої спектаклі, концерти він не ходив і, в цілому, не звертав увагу на мої успіхи», — розповіла Анна.

Як результат, із батьком співачка не спілкується вже шість років. Трінчер ділилася, що хотіла б обговорити з татом усі проблеми, що її непокоять, однак наразі вона психологічно не готова зробити цей крок.

KAZKA показала, на що їй довелося піти заради схуднення (фото)

Плачуть навколішки і цілують землю: Україна повернула з полону 95 героїв