in

Обіймалася з путіністом Кіркоровим та верещала від щастя: Анна Асті похизувалася нагородами в той час, коли українців вбивають

Вокалістка родом із Черкас Анна Асті (справжнє ім’я – Анна Дзюба), яка замовчує війну в Україні та продовжує працювати в країні-агресорі, вирішила, що саме час похвалитися російськими нагородами. На музичній премії «Жара Music Awards», що відбулася в Москві 6 квітня, виконавицю назвали «співачкою року». Крім того, вона здобула нагороду за композицію, яку виконала з Кіркоровим.

Дзюба розмістила пост в Instagram, наголосивши, що після церемонії не могла спати, адже емоції переповнювали її. Під час заходу дівчина верещала від щастя та обіймалася з Кіркоровим. До речі, Філіп відкрито підтримує російську агресію та принижує українців.

«Я навіть спати сьогодні спокійно не змогла… 5!!! Карл!!! Ми взяли п’ять статуеток Премії Жара!!! Стільки на преміях я ще не плакала ніколи. Мені на кілька секунд вчора здалося, що це сон, але ні!», – написала Анна в особистому блозі.

Путіністка перерахувала свої нагороди, пишаючись тим, що поки ВСУ відстоюють свободу та незалежність її рідної країни, росіяни, яких вона розважає, знущаються з її ж співвітчизників. Асті продемонструвала статуетки за «артиста року», «альбом року», «жіноче відео року», «співачку року» та «пісню року».

Зрадниця подбала, щоб під публікацією ніхто не писав їй критику. Зважаючи на все, вона почистила коментарі й згодом заборонила підписникам залишати свої думки під постом.

Цікаво, що коли розпочалося повномасштабне вторгнення Російської Федерації, Анна Дзюба перебувала в Україні. Їй відомо, як це жити під обстрілами та ховатись у бомбосховищах. Але навіть це не зупинило артистку повернутися до Росії, щоб продовжити будувати свою кар’єру та хизуватися нагородами.

«Ми ж не близнюки!» — Каменських шокувала зізнанням про перебування Потапа

«Планувала контракти за кордоном!» — українська модель Юля залишила подіум аби стати на захист України