in

«Ми ж не близнюки!» — Каменських шокувала зізнанням про перебування Потапа

Українська співачка Настя Каменських перервала довге мовчання і нарешті відреагувала на чутки про розлучення з Потапом. Фанати ще кілька місяців тому запідозрили, що стосунки подружжя змінилися. Вони перестали разом виходити у світ, постити спільні кадри у соціальних мережах та відповідати на запитання підписників один про одного.

Першим їхнє можливе розставання прокоментував продюсер. Він заявив – не потрібно вірити всій інформації, яку розповсюджують блогери. А тепер і вокалістка на благодійному концерті у Києві, де виступила 7 квітня, запевнила – у пари все добре. Однак відповіді Насті змусили засумніватися аудиторію.

Один з фанів на заході поставив пряме запитання, чи буде розлучення Потапа та Насті. Каменських відповіла:

«Я не розлучаюся з чоловіком, у мене все добре». Слідом було ще одне запитання шанувальника: «Де Потап?». «Сонечко, ми ж не близнюки, ходити разом. Потрібний Потап? Подзвони йому, напиши йому та спитай його!», – роздратовано видала виконавиця хіта «Обіцяю».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

До речі, на благодійному концерті селебріті з’явилася не до кінця реабілітувавшися після втрати голосу. Вона не змогла заспівати пісню, передавши мікрофон аудиторії. Настя не приховала – їй важко контролювати голос та брати високі ноти, вона продовжує відвідувати лікаря. Попри це великий сольний концерт зірки запланований на 20 квітня.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

«Це не дуже й легко» — Аліна Гросу в США опанувала нову професію та зекономила гроші

Обіймалася з путіністом Кіркоровим та верещала від щастя: Анна Асті похизувалася нагородами в той час, коли українців вбивають