in

«Справжня генеральша!» — Наталія Могилевська відвідала госпіталь та приміряла військову форму

Дуже відома українська співачка, волонтер, лідер думок, а також ще й уже дуже активна актриса театру Наталія Могилевська, яка встигла зі своїми спектаклями об’їздити під час війни майже всю країну, продовжує дарувати посмішки та радість своїм шанувальникам.
Цього разу Наталія Могилевська вже у своїй звичній манері вирішила відвідати одну з українських військових частин, щоби підняти моральний дух захисників України. Однак на неї там чекав сюрприз, який вона довго не зможе забути.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Могилевської у мережі Instagram.
«Заїхала до військової частини. Виявилося, що на її території базується відомий військовий оркестр. Зустріла колег, музикантів, військовослужбовців. Було дуже приємно!», — пише у новій публікації Наталія Могилевська.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Також Наталія Могилевська до публікації прикріпила відео та показала, що саме вона змогла побачити там, куди її запросили учасники військового оркестру.

Відданим шанувальникам дуже сподобалися свіжі кадри і люди почали активно ділитися коментарем, а також теплими компліментами на адресу артистки. Ось, що пишуть люди під відео:

  • «Подобається форма. Така строга і красива»;
  • «Так, справжня генеральша Наталія Могилевська»;
  • «Парадна форма завжди гарна та вражаюча!».

Змив усі гріхи: Леся Нікітюк показала, як священник «облив» її водою

Розлучення не буде: Камалія заінтригувала спільним сімейним фото з екскоханим на Великдень