in

«Стоп. Коханого немає» — У важких боях за свободу та незалежність України загинув учасник популярного рок-гурту

У важких боях за свободу та незалежність України загинув учасник популярного рок-гурту SilverTown з Кам’янського Андрій Касенюк. Воїн захищав нашу країну як командир відділення артрозвідки, у нього залишилася дружина.

Як повідомили на офіційній сторінці гурту у Facebook, 17 квітня захисник не вийшов на зв’язок. Тепер стало відомо, що він загинув.

«Він отримав смертельне поранення. Подробиць і деталей поки ми не знаємо. Андрій завжди залишиться в нашій пам’яті в наших серцях, у своїх творах, у відзнятих кліпах. Вічна пам’ять тобі, брате! На таких, як ти, витримала країна! Ти герой», — написали колеги Андрія Касенюка.

За словами музикантів, Касенюк ніколи не шкодував гроші на творчість, купував багато дорогого музичного обладнання. Крім того, музиканти розповіли, що гурт відзняв у вересні 2021 року кліп, але реліз так і не був випущений. Андрій Касенюк хотів це зробити під час війни, але не судилося.

Тепер його колеги пообіцяли розмістити кліп на своєму каналі у YouTube. Також буде дороблений альбом, зараз він готовий на 60%. «Андрій цього дуже і дуже прагнув. Майже усі треки були написані та аранжовані ним», — додали там.

Дружина героя Марія саме збирала гроші йому на авто, яке було потрібне на передовій. «Стоп. Коханий загинув», — написала вона, коли дізналася трагічну новину.

Вони зізналися, що це дуже важка втрата для кожного, хто знав музиканта.

«Сказати що це важка втрата для кожного з нас, це не сказати нічого! Він був чи не єдиним у колективі хто з 15 років, коли потрапив на репетицію свого першого гурту PitStop, крізь усе життя і до останнього тримав той юнацький максималізм і ентузіазм, той дитячий вогонь в очах і безумовну віру в музичне майбутнє своє і свого гурту», — розповіли колеги захисника.

«Геть дідок поїхав розумом» — Філіпа Кіркорова висміяли після низки пластичних операцій

Росіяни зацькували: путіністка Корольова на Великодні свята жахливо обійшлася з паскою та пофарбованими яйцями