in

Брехню викрито: Ігор Кондратюк випадково «злив», що Потап в день вторгнення перебував у Києві

Багато українців просто дивувалися щасливості Насті Каменських та Олексія Потапенка, які разом виїхали з України якраз за 5 днів до початку повномасштабного вторгнення, та ще й разом із батьками.

Сама співачка такий збіг пояснювала звичайною випадковістю: мовляв, за п’ять днів до повномасштабної війни їй знадобилося виїхати до Іспанії закінчити роботу над альбомом, а оскільки й у Потапа видалося п’ять вільних днів, то вони разом вилетіли туди, прихопивши своїх мам. «24 лютого прокидаєшся від крику, бо тобі дзвонять і кажуть, що почалася війна. А ти навіть не можеш повністю зрозуміти, що означає слово «війна»», — З жахом згадувала той день NK.

Хоча ця версія і звучала не дуже переконливо, всі поступово в неї повірили та забули на тлі більш нагальних проблем. І раптом під час інтерв’ю 19 квітня продюсер Ігор Кондратюк, сам того не чекаючи, викрив Каменських у брехні. Шоумен згадував їхню останню зустріч, під час якої Потапенко виявив образу на Кондратюка за те, що він розкритикував епізод, коли Олексій зняв у Кремлі штани.

Кондратюк згадав про Потапу в контексті епізоду зі спущеними штанами

«Ми перед самою війною, буквально 22-го чи 23-го знімалися в одному розважальному шоу, на одному з каналів. Потап був ведучим, я був учасником…», – розповів 61-річний продюсер. Коли ж ведуча попросила його уточнити дату, Кондратюк довго копався в телефоні, щось бурмочучи про контракт, за яким він не має права розголошувати цю інформацію, і зрештою сказав, що зйомки відбувалися 20-го, що все одно не відповідає версії Каменських.

Чи не говорить це про те, що зоряна родина у повному складі залишила Україну вже під час великої війни і саме тому так довго не наважувалися повернутись назад?

«Куди поділись її груди?» — Ксенія Мішина спантеличила шанувальників напівоголеним виглядом у міні

«Святкуємо родиною» — Камалія розвіяла чутки про розлучення щирим зверненням до свого чоловіка