in

Блогерка з найбільшими у світі вилицями Анастасія Покрещук шокувала Мережу дивним манікюром

Днями українська блогерка Анастасія Покрещук, більше відома як жінка з найбільшими вилицями у світі, вирішила похизуватися перед користувачами Мережі своїм новим манікюром.

Так Покрещук на особистій сторінці в Instagram опублікувала кадри з дуже незвичайним нейл артом, чим спричинила бурхливу реакцію серед своїх підписників та інших інтернет-користувачів. Воно і не дивно — адже нігті блогерки більше нагадують кігті хижого звіра. Юзери почали висувати припущення стосовного того, навіщо блогерка робить такий манікюр та наскільки їй незручно з ними у побуті.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anastasiia👑 (@justqueen88)

Проте блогерці, схоже, подобається саме такий манікюр та вона не хвилюється з приводу того, з такою формою нігтів незручно робити найпростіші речі — наприклад, готувати, фарбуватися чи тримати у руках телефон. Покрещук робить такий нейл арт не вперше та скоріше за все, вона вже звикла до великих та закручених кігтів. «Я обожнюю ці кігті. З кожним разом вони все крутіші«, — зізналася Анастасія.

Окрім того, цього разу Покрещук вирішила доповнити свій і без того незвичний манікюр яскравим дизайном — хижим принтом та неоновим кольором.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anastasiia👑 (@justqueen88)

Втім, користувачі Мережі, на відміну від блогерки, були не в захваті від ідеї такого манікюру. На їх думку, ці кігті не лише заважають нормально прийняти душ, а й мають потворний вигляд.

Реакція юзерів на незвичний манікюр Покрещук

«Фу, схоже на нігті динозавра», «А як ж*пу витирати і шамшурку мити? Чи в неї є умивальщик і підтиральщик?», «І бруду повно під нігтями», «Пі*дець! Як можна з ними хоч щось робити? Навіть із собою», «Рептилія», «Ужас! Ніби нігті звіра», «Як, цікаво, ти підмиваєшся?», «У когось є припущення, що це красиво?«, — писали коментатори.

Читайте також: Відомий співак, двічі кандидат у народні депутати: стало відомо, хто приховується за образом «клона» Олега Винника

Козловський зізнався, що більше не служить у зоні бойових дій, а перевівся у частину в Києві

Папараці зняли Пугачову і Галкіна коли вони прогулювалися під руку на Кіпрі: роздавали автографи фанатам