in

Екзамен у Януковича та повернення Винника: «Вечірній Квартал» підготував нові жарти на найактуальніші теми

13 та 20 травня о 19:30 на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нових випусків «Вечірнього Кварталу».

Гумор — теж зброя, тому актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» об’єдналися, щоб позитивних емоцій було більше. У нових благодійних концертах гумористи покажуть номери на найактуальніші теми.

У нових випусках гумористичної програми глядачі побачать Олександра Пікалова у ролі Віктора Януковича. Цього разу колишній президент-втікач здаватиме іспит… на знання української мови та історії.

Також на сцені «Вечірнього Кварталу» «з’явиться» Олег Винник, але у виконанні Степана Казаніна. Не перший місяць світські медіа намагаються з’ясувати, де ж зараз співак. Ось «кварталівці» вирішили пофантазувати і зробили гумористичну мініатюру про те, як одна з «вовчиць», яку зіграла Тетяна Песик, раптом зустріла свого кумира. Як минула така неочікувана зустріч, глядачі дізнаються у нових випусках «Вечірнього Кварталу».

А Юрій Великий в образі Кирила Буданова уявить, як очільник ГУР святкуватиме… поминки. Не обійдеться і без музичних номерів. Акторки «Жіночого Кварталу» презентують свою версію «Парової машини», а також виконують зворушливу пісню-присвяту захисникам та захисницям.

Крім того, серед музичних номерів глядачі побачать виступ одного з найпопулярніших українських виконавців Артема Пивоварова з піснею «Там у тополі». Chico & Qatoshi запалять зал хітом «Ластівки». Тіна Кароль вперше на сцені виконає пісню «Мед». Зірка «Голосу країни» Tayanna заспіває зворушливу пісню «Хлопче».

Традиційно квитки на концерт не продавались. Серед глядачів — військові, прикордонники, переселенці. З моменту повномасштабного російського вторгнення актори та акторки Студії «Квартал 95» не залишались осторонь і щодня допомагають Україні, здійснюючи волонтерську діяльність, дають благодійні концерти, виступаючи у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах.

«Одна вульгарність» — доньку Олі Полякової розкритикували за нецензурну лексику — зіркова мама стала на захист

«Ну ще хіба раком» — 20-річна блогерка Юлія Верба спантеличила пікантною фотосесією у крихітному бікіні своїх підписників