in

«Ходив до спеціалістів» — Віталій Козловський розповів про спроби зачати дітей, але виникли «проблеми» з цим

Український співак Віталій Козловський не самотній та живе разом зі своєю обраницею.

Однак подробиці особистого життя артист ретельно приховує. Як заявив виконавець, йому є чим ділитися з прихильниками. А от особисте життя він не хоче виставляти назагал.

«Нащо про це розповідати? Я краще розповідатиму про свою музику. От коли мені стане цікаво про це говорити або коли я спорожнію в плані творчості, але мені треба буде себе якось триматися на плаву, як це було раніше, то я буду перекривати якимись особистими історіями і хайпами», — зізнався виконавець в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Також Козловський поділився, що готовий стати батьком. Ба більше, він з обраницею вже ретельно працює над цим питанням. Щоправда, поки спроби зачати дитину безуспішні.

«Я вже давно до них (дітей — прим. ред.) готовий. Але не завжди все так просто: запхав-випхав і вже у тебе дитинка народилася. Зараз я не знаю з чим це пов’язано: чи з кліматом, чи, можливо, з моїми недоспаними ночами, чи багато в спортзалі працюю. Працюємо. Я все видав…», — розповів артист.

Співак зізнався, що звертався до фахівців. Однак вони не виявили у нього проблем з чоловічим здоров’ям.

«Ходив, звичайно, до спеціалістів. Всі аналізи здавав, все чудово, все прекрасно. Але так буває, що треба почекати», — поділився артист.

Андрій Данилко покинув Україну та засвітився в компанії білявки

«Це мій вибір» — блогерка-мовчунка Софія Стужук зганьбилась новою заявою про війну в Україні