in

«В неї була причина!» — Олександр Волошин відсвяткував своє день народження в компанії друзів без Трінчер: чому не з’явилася дружина блогера?

На днях чоловік відомої української співачки Анни Трінчер — Олександр Волошин відгуляв свій день народження у компанії друзів без дружини.

Блогеру цьогоріч виповнилося 26 років. Вранці бізнесмен планував відсвяткувати зі своєю родиною, а вже пізніше, разом із Анною вони мали вирушити до друзів. Однак, все пішло не за планом і, як виявилося дружина не потішила коханого своїм візитом. Останнім часом відносини між ними геть напружені і в Мережі вирує новина про те, що пара вже давно розлучилася, але старанно це приховує.

«Трішки все пішло не за планом. Зранку мене привітали батьки, а потім я побачив повідомлення від Ані, що її не буде», – зізнався Волошин у своєму блогові.

І ця новина ще раз дала привід для шанувальників розпочати хвилюватися, чи все дійсно гаразд у відносинах Трінчер та Волошина. Блогер, аби в черговий раз не розводити різні чутки про їхній шлюб, швидко роз’яснив ситуацію і зінався, що Анна серйозно захворіла.

А ще додав, Олександр, що між ними дійсно виникло непорозуміння і вони образилися одне на одного.

«Тоді ми взагалі одне на одного образились. Я образився, бо вона не приїхала. Вона образилась через те, що я їй не телефонував. Хоча я їй телефонував, ми спілкувалися. Було таке непорозуміння, але ми вже все владнали», – зізнався чоловік артистки.

Варто відмітити, що і першу річницю свого подружнього життя закоханні зустріли окремо. Зараз блогер і співачка живуть окремо. Таке рішення вони прийняли разом наприкінці літа.

Віра Брежнєва офіційно розлучилася з Костянтином Меладзе: коментар від співачки

«Взяли за ж*пу»: російський комік Незлобін розповів чому актор Дерев’янко став путіністом