in

«В мене немає нічого» — Анна Трінчер зізналася, як з колишнім чоловіком поділила спільне майно

Відома українська співачка Анна Трінчер наразі переживає переломний момент у своєму житті.

Протягом двох тижнів шанувальники оговтуються від новини про те, що артистка розлучається зі своїм чоловіком — блогером Олександром Волошиним. В своєму блозі бізнесмен відверто зізнався, чи встигли вони з дружиною розірвати відносини офіційно. А ще підписників неабияк цікавить питання щодо розподілу їхнього спільного майна. На це запитання Анна спробувала дати відповідь у відвертому інтерв’ю для Марії Єфросиніної. Трінчер повідомила, що перед весіллям, закоханні склали та підписали шлюбний договір, тому катастрофічної проблеми у цьому запитанні не виникає наразі. Їхній шлюб мав ділові стосунки, тому все, що належить для Анни — залишається для неї, і так, відповідно і у Волошина.

«Тобто під час підписання договору про розлучення ми просто ставимо галочку, що ми не маємо жодних майнових претензій одне до одного. Наприклад, Саша подарував мені машину і ця машина на мені. Тобто вона залишається мені. Його машини на ньому, тобто вони його. Спільне майно ми ще не нажили», — зізналась блогерка.

Анна Трінчер підписала шлюбний договір з Олександром Волошиним

Однак, Трінчер поділилась і тим фактом, що деякий неприємний нюанс у шлюбному контракті все ж таки існує.

«Контракт можна складати, як ти хочеш. Я казала Саші, що я не хочу так багато працювати і я б хотіла, щоб більшу частину мого життя ти утримував. Тобто я буду заробляти, в мене завжди буде свій капітал, але я не хочу, наприклад, робити багато реклами, або я хочу відмовлятися від концертів, коли у мене нема настрою. Або поїхати, умовно, на Балі і не думати ні про що. Так от в цей же момент я ж не дозаробляю свої гроші, а за шлюбним контрактом ми, наприклад, розлучаємося і в мене немає нічого, бо я в цей час «сьорфила на Балі» — додала Анна.

Читайте також: Співачка Alyosha емоційно зізналася, чи розлучається з чоловіком, який служить в лавах ЗСУ

Співачка Alyosha емоційно зізналася, чи розлучається з чоловіком, який служить в лавах ЗСУ

Леви — проявлять лідерські якості, Овнам — романтичний день, а Близнюкам — можливість на мільйон доларів: гороскоп на 07 грудня 2023