in

Анна Трінчер на тлі розлучення знялась в еротичній фотосесії на підвіконні

Популярна серед молоді українська співачка Анна Трінчер на тлі розлучення з Олександром Волошиним знялась у спокусливій фотосесії.

Нагадаємо, що декілька днів тому зіркова пара Трінчер та Волошина оголосила про своє шокуюче рішення щодо їхнього подружнього життя і цим самим спантеличили фанатів. Артистка та блогер розійшлися ще місяць назад, але довго шукали спосіб, як поділитися цією новиною із публікою. І ось, Анна вирішила відволіктися від буденності та разом потішила своїх підписників, розмістивши сміливий ролик в Інстаграм.

Трінчер позувала на підвіконні в еротичному боді та чорних ботфордах, звабливо вигинаючись у кадрі та демонструючи еротичні сідниці в кадрі. Чорний прозорий верх ідеально підкреслив апетитні форми знаменитості, а розпущене волосся додало ще більшої ефектності.

Шанувальники в коментарях засипали Анну коментарями та вкотре підтримали свого кумира у розлученні з Волошиним, зазначивши, що він не заслуговує на таку красу:

  • 100 разів передивилась!!!Це Пожежа!!!
  • Тільки щира і прекрасна душа може так висвітлювати зовнішність, щоб зробити її сліпучою. Ти – чарівна! 🫶
  • Просто Ваууу! Шикарна 😍
  • 🔥😍неймовірна красуня 😍
  • Анічка ти вогонь, така сексуальна і красива🔥🔥🔥❤️❤️❤️

Читайте також: «Все підпорядковано допомозі ЗСУ» — Потап вкотре з робочим візитом опинився в Дубаї

«Ця зима буде найважчим періодом за всю війну» — мольфар Гордєєв розповів про плани росіян захопити Київ і про те, хто отруїв дружину Буданова

LOBODA анонсувала вихід нової пісні «під ялинку» і викликала лавину критики українців