in

Стрільцям — фатальна зустріч, Дівам — ривок вперед: гороскоп по картах Таро на 11 червня

У неділю, 11 червня, Стрільці можуть зустріти людину, яка кардинально змінить їхнє життя. А Діви отримають шанс злетіти на вершину, на них чекає успіх. Що чекає на інші знаки Зодіаку — читайте в гороскопі по картах Таро.

Овен

Овнам варто пригальмувати, ви занадто кудись поспішаєте. Обмірковуйте кожен крок, не приймайте поспішних рішень. Так ви зумієте уникнути помилок.

Телець

Тельці можуть програти в серйозній суперечці, поразка сильно вас засмутить. Не варто намагатися довести свою правоту, якщо ви в ній не впевнені на всі 100%. Часом варто прислухатися до думки оточуючих.

Близнюки

Близнюки можуть отримати просування по кар’єрних сходах. Однак якщо ви сумніваєтеся в своїх силах, не бійтеся в цьому зізнатися. Вас ніхто не засудить, вміння визнавати слабкість оцінять куди вище, ніж невиправдане геройство.

Рак

Ракам варто віддатися кохання і забути про все інше. Присвятіть своїй другій половинці весь свій час, вона давно на це чекає. Якщо ж у вас немає пари — час зареєструватися на сайті знайомств.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам день спокус. Постарайтеся не піддаватися своїм слабкостям, в цей день ви можете сильно через це постраждати. Замість цього вам варто наполегливо працювати над собою.

Діва

Діви зможуть зробити грандіозний ривок вперед. Ви так швидко і високо злетите, що можете не одразу усвідомити масштаби свого успіху. Ви заслужили на похвалу і радість, насолоджуйтеся лаврами переможця.

Терези

Терези можуть розслабитися і зайнятися побутовою рутиною. Зробіть перестановку меблів, поміняйте фіранки або ж перефарбуйте стіни. Так ви зумієте зловити правильний настрій.

Скорпіон

Скорпіонам варто навчитися розставляти пріоритети. Не варто жертвувати собою заради когось іншого. Вам потрібно думати про себе, а не про тих, хто намагається користуватися вашою добротою.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям фатальну зустріч. Ви можете побачити людину з минулого або познайомитися з тим, хто назавжди змінить ваше життя. Не варто боятися, всі зміни будуть на краще.

Козоріг

Козерогам варто економити гроші, відмовтеся від спонтанних покупок. Не варто витрачати свої заощадження на речі, які насправді вам не потрібні. Цінуйте те, що маєте, і завжди намагайтеся відкладати на «чорний день».

Водолій

Водолії зуміють вийти сухими з води. У цей день удача буде «переслідувати» вас по п’ятах. Постарайтеся її не злякати необдуманими вчинками і поганими справами.

Риби

Риби можуть розчаруватися в своїй другій половинці. Можливо, ви зрозумієте, що витрачали час на відносини не з тією людиною. Зробіть правильні висновки, але не спалюйте всі мости.

Камалія несподівано оголила стрункі ніжки та викликала захоплення у фанатів

З Rammstein зі скандалом звільнили росіянку, яка замішана в секс-домаганнях Тілля Ліндеманна