in

«Намагалася не засмучуватися» — Анна Трінчер в розпачі розповіла, що стало на заваді концерту в Тернополі

Співачка та блогерка Анна Трінчер поділилася з прихильниками, як ледь не зірвався її концерт у Тернополі, де вона мала співати разом з чоловіком, Олександром Волошиним.

Як розповіла виконавиця в Instagram, спочатку все йшло за планом. Утім, за 20 хвилини до початку концерту сталася непередбачувана ситуація.

«Вчора зірвався концерт у Тернополі…Такі були мої думки в цей момент», — поділилася знаменитість.

Зокрема, просто перед концертом припинила працювати техніка у залі. Анна не могла ввімкнути ані музику, ані відео. Знаменитість намагалася не засмучуватися та думати, як викрутитися із ситуації.

«Вчора за 20 хвилин до початку концерту не запускалася ані музика, ані відеоряд. У мене це все запускає одна окрема людина, і я просто бачу його очі, а він натискає, а воно не натискається. Там вже пів моєї команди вибігло на сцену, аби щось вирішувати. Я вже думала, що співатиму а капела. Я вже себе так налаштовувала, намагалася не засмучуватися», — додала Анна.

На щастя, все вдалося швидко полагодити. Тим часом Анна потішила своїх прихильників концертом, а разом з нею таки заспівав її чоловік Олександр Волошин.

Алла Пугачова показала, який талант має її 9-річна донька та де проходить дитинство її двійняток

«Не можна пропустити такий шанс» — Слава Дьомін отримав від російського глянцю пропозицію на співпрацю