in

Зірка «Далекобійників» Гостюхін «завив» через дочку, яка від нього відмовилася

Зірка серіалу «Далекобійники» Володимир Гостюхін, який підтримує путінський режим і кровожерну війну проти України, раптово «завив» через те, що від нього відвернулася молодша дочка. Раніше він стверджував, що сам перестав з нею спілкуватися, але тепер проговорився про реальну ситуацію.

Як виявилося, дочка актора просто перестала йому відповідати на повідомлення. Вона не хоче говорити з батьком-путіністом.

«Вона заперечує Росію. Відмовилася від Росії. Ми з нею не спілкуємося. Я писав, вона не відповідала. І мені потім її сестри, дочки мої (розповіли), їм вона написала, що зробила свій вибір не в бік Росії. Мені вона посоромилася таке написати. Це дуже сумно», — розповів росіянин в інтерв’ю пропагандисту Борису Корчевникову.

За словами актора, він не хотів, щоб його дочка жила в США. Гостюхін мріяв, щоб вона вчилася і будувала кар’єру в РФ. Однак дочка вирішила інакше.

«Закінчила вона американську школу там, займається якимось бізнесом зі своїм чоловіком. Щось вони крутять, мутять. Чоловік у неї афроамериканець, до того ж, мусульманин. Симпатичний такий хлопець. Ну, не знаю, як вони зараз там, тому що ми не спілкуємося», — визнав актор.

Джолі показала наслідки підриву Каховської ГЕС і розповіла про біженців (фото)

«Він не боїться війни і бути в небезпечних місцях, але…», – дружина Тищенко пояснила, чому її чоловік не піде воювати