in

«Любиш за що?!» — популярна зірка 90-х звернулась до зрадниці Повалій, яка зізналася у любові до Росії

Українська співачка Ольга Юнакова, яка мала неймовірну популярність у 90-х роках, вже понад дев’ять років тішить населення Іспанії своїм мелодійним голосом.

Артистка, яка була зіркою «Території А», в 2014 році разом із сім’єю приїхала на Піренеї на відпочинок, але, за бажанням дочок, яких у неї аж три, вони вирішили залишитися там жити. За Батьківщину українка не забувається і в березні 2022 року артистка активно допомагала українським біженцям на пунктах допомоги.

«Їм було дуже важко. Спочатку жили по родичах та знайомих, бо житлом країна дуже мало допомагала. Це не Німеччина, не Польща», — зазначила співачка.

Ольга Юнакова та її доньки

В інтерв’ю для OBOZ.UA, Ольга зізналася, що війна змінила її життя. Зараз вона навчилася жити одним і не будувати плани на майбутнє.

«Довгий час снилися сни: синє небо та жовті соняшники. Кожен ранок прокидалася в поганому настрої. Зараз вже звичайно, я облаштувалася. І, знаєте, навчилася жити одним днем. Небо блакитне, сонечко – і дякую. Нічого глобального не планую. Дуже підкосила війна. Це все навчило існувати в режимі: прожили день – і, слава Богу. А Росія взагалі забрала у нас всі найближчі мрії на майбутнє», — зізналася 52-річна артистка.

Ольга Юнакова допомагала українським біженцям

Співачку неабияк засмучує те, що деякі її колеги з України, з якими вона раніше виступала на одній сцені, зрадили Батьківщину і підтримують путінський режим. Однією з них є уроженка Київської області Таїсія Повалій, яка у минулому році на фестивалі «патріотичної» пісні «Время героев» зізнавалася «великій країні» Росії та її громадянам у любові. У напівпорожній залі вона цинічно вигукнула зі сцени: «Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе. Люблю вас, мої дорогі».

«Башкортостан – моя улюблена країна, яку я відвідую вже кілька разів, і я прям кожного разу закохаюся все більше і більше» — додала співачка-зрадниця для пропагандистських ЗМІ.

Така поведінка неабияк засмутила Юнакову і після почутого у неї виникло лише одне запитання до Повалій:

«Я нікого не засуджую, але нещодавно бачила відео: Таїсія Повалій у якомусь російському місті кричить зі сцени: «Я люблю тебе, Росія!». Так гидко. У мене одне запитання: любиш за що?».

Таїсія Повалій підтримує путінську політику

Читайте також: Покинувший РФ 79-літній актор Олександр Філіппенко фінансово допомагає Україні

Відмовилася від українського громадянства і виїхала з країни: де проживає і як висловлюється про війну перша олімпійська чемпіонка України Оксана Баюл

«Тепер я на Onlyfans» — 60-річна Мілявська після відміни концертів через «голу вечірку» заявила про плани заробляти на сайті для дорослих