in

Віра Брежнєва офіційно розлучилася з Костянтином Меладзе: коментар від співачки

Чутки навколо Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзи про їхнє розлучення почали розповсюджуватися ще влітку минулого року.

Зародилися ці слухи на фоні того, що на початку повномасштабного вторгнення українська співачка негайно покинула країну-агресорку та активно розпочала допомагати українським біженцям у Європі, засудивши злочинні дії кремлівської влади. А сам продюсер зник з публічних радарів та не промовив жодного слова про загарбницькі дії російських окупантів.

І ось, пройшовши більше року, Віра Брежнєва, яка взяла собі нове сценічне ім’я VERA, вирішила роз’яснити ситуацію щодо їхніх відносин з композитором Костянтином Меладзе. За її словами, стало зрозуміло, що подружжя дійсно розлучилося, коли вона презентувала свій новий альбом на рідній мові «Дякую». У роботі зібрано пройдені нею етапи трансформації, переосмислення та розлучення.

«Війна, розлучення, трансформації, вдячність, музика та голос… Все це в моєму мініальбомі «Дякую», – вперше зізналася співачка про розрив своїх офіційних стосунків.

Також в Мережі почали активно ширитися чутки про новий роман Костянтина з молоденькою екс-учасницею групи «ВІА Гри». Нею стала Софія Тарасова. Композитор вже встиг написати для нової обраниці ліричну пісню про кохання.

«Топ найнесподіваніша новина 2023 року» — блогерка Юлія Верба виходить заміж: перші фото романтичної події

«В неї була причина!» — Олександр Волошин відсвяткував своє день народження в компанії друзів без Трінчер: чому не з’явилася дружина блогера?