in

«Щось особисте і романтичне» — 22-річна «коханка» Костянтина Меладзе прокоментувала чутки про їхній роман

Протягом місяця в мережі ширяться чутки про те, що продюсер Костянтин Меладзе, який розлучився в Вірою Брежнєвою, не встиг засумувати, а знайшов гідну замінну для блондинки.

За плітками, новою обранницею композитора-пісняра стала молоденька екс-учасниця сексуального тріо «ВІА Гра» Софія Тарасова, для якої він встиг написати ліричну пісню про кохання та заспівати разом із нею «Почему я?». Вперше таку інформацію розповсюдив блогер Богдан Беспалов, заявляючи, що дівчина стала причиною розлученння зіркової сім’ї Брежнєвої та Меладзе. Беспалов вважав, що Тарасова закрутила роман з продюсером аби той допоміг їй стати справжньою зіркою.

22-річна співачка вирішила прокоментувати чутки про її стосунки з Костянтином і написала роз’яснення в Інстаграм.

«Місяць тому ми випустили пісню з продюсером відомої групи «ВІА Гра», в якій я працювала як вокалістка до того, як почалася війна. І зараз преса обговорює, чи є щось особисте і романтичне між мною і Костянтином. Правда в тому, що нас нічого не пов’язує, крім творчого союзу між двома музикантами, які хочуть створити щось хороше і дати це світу», — повідомила Тарасова.

Читайте також: «Я не знаю, хто ці люди!» — Полякова виправдалася за свій виступ на скандальному весіллі пари ексчиновників у Львові

Дружина і син були з ним до останнього: що відомо про родину померлого Сергія Сивохо

«Вона просто курка» — Оля Полякова емоційно пригадала про зрадницю Лорак