in

«Найжахливіша ніч» — співачка Анна Трінчер пережила неприємний інцидент у поїзді

Українській співачці Анні Трінчер, яка нині перебуває за кордоном, стало зле прямо у потягу. Посеред ночі зірка зрозуміла, що в неї панічна атака.

«Сьогодні я пережила найжахливішу ніч у своєму житті», — написала Трінчер.

За словами співачки, їй було дуже погано. Вона навіть почала заїкатися. Трінчер звернулася по допомогу, її рятували провідник та подруга. Блогерка зазначає, що не змогла б впоратися без підтримки.

«Я вперше в житті заїкалася. Моє тіло було спазмованим, але водночас я нічого не відчувала… Півтори години провідник тримав мене за руку. Він був збентеженим: не розумів, що робити. На зв’язку була моя подруга, без якої я б не впоралася», — розповіла співачка.

Також Трінчер не приховує, що їй дуже боляче. Співачка страждає від панічних атак та намагається пропрацьовувати проблеми з психологом, проте їй знову довелося усе це відчути.

«Мені щиро себе шкода. Я ніколи нікому не побажаю відчути хоча б на 1% те, що відчула я. Звичайно, панічна атака виникла небезпідставно, і через це вдвічі боляче… Дуже боляче. Я знаю, що я сильна, я хороша, я розумна, глибока, і я би впоралася з будь-чим. Але до цього я просто не була готова», — зазначила блогерка.

«Зворушливо та боляче» — Ахтем Сеітаблаєв присвятив нагороду від ЗСУ мамі, яка померла в анексованому Криму

Гороскоп на 31 липня: Близнюкам — козир в рукаві, Тельцям — життя в задоволення