in

«Знайшли на козирку будинку» — чоловік відомої російської співачки наклав на себе руки

Чоловік та продюсер відомої російської співачки Наталі Олександр Рудін скоїв самогубство.

Як передає низка РосЗМП, тіло 53-річного чоловіка знайшли у Москві на козирку під’їзду будинку на Біломорській вулиці. Подейкують, що Рудін вже тривалий час страждав від депресії, яка розвинулася у нього після перенесеного коронавірусу.

Також нещодавно родина Рудіних пережила ще одне горе – декілька тижнів тому пішов з життя батько Олександра. РосЗМП передають, що це також могло підштовхнути Рудіна накласти на себе руки.

Нагадаємо, що Наталі була популярна у 90-х. Зокрема, впізнаваність артистці приніс її хіт «Ветер с моря дул», а також «Черепашка» та «О боже, какой мужчина».

Зазначимо, що повномасштабне вторгнення рф до України Наталі жодного разу не коментувала. Втім, 24 лютого 2022 року у себе в Instagram артистка розмістила відео з відомим індійським йогіном Садхгуру. У ролику він постає з накидкою синьо-жовтого кольору і розповідає про те, «що спроба бути особливим – це хвороба» і «кожне життя – абсолютно унікальне». І якщо «ви хочете бути вищим за інших – це породить багато страждань». Чи є збігом це відео, опубліковане Наталі в день початку повномасштабного вторгнення рф до України, чи ж таким чином артистка висловила свою позицію, — незорзуміло.

Марія Яремчук вперше за тривалий час поділилася новим фото і захопила шанувальників своєю жіночністю

«Отримав п**ди» — шоумен Володимир Остапчук побився з малолітками, які ображали його дружину