in

«Мені байдужа Україна, я сиджу тут і удаю що я волонтер» – український співак цинічно розповів, для чого утік за кордон

Український співак Іван Збараський, який виступає під псевдонімом Zbaraski, шокував українців своєю заявою. Він сказав, що йому наплювати на Україну і що за кордоном він тільки удає, що займається волонтерством.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував фотографію тексту, викладеного на папері. Збараський пише, що боїться померти за Україну і за людей. Також він говорить про те, що йому все одно на Каховку, хоча ще недавно випустив пісню, присвячену трагедії на Каховській ГЕС.

«Мої пісні в основному про моє життя і те, який я класний, стильний, вайбовий коханець. Мені байдужа Україна, Я сиджу тут і удаю, що я щось роблю, що я волонтер і це добре. Мені байдужа Каховка і трагедії кожен день, я підключив збір до пісні, тому що так правильно. Я не знаю, яку мету переслідую, коли пишу пісні про себе, війну», – написав Збараський.

Користувачі мережі помітили, що зараз у артиста важкий психологічний стан, але навіть це не є причиною для того, щоб так ставиться до батьківщини.

Скріншот: Instagram

Як відреагували українці

  • «Не справлятися – ок. Ви*рати подібну нісенітницю на загальний огляд, сидячи в Европоньці — не ок. Це не відвертість, це нікчема»
  • «Все одно на Україну, Каховку, трагедії? Вибачте, але можна підбирати слова. А військові не втомилися?»
  • «Відмовляйся від громадянства, якщо тобі на Україну все одно»

Зазначимо, ще до повномасштабного російського вторгнення Іван Збараський поїхав до Нідерландів. В одному з інтерв’ю він сказав, що поки не знає, чи повернеться в Україну.

Зате відверто! – Влад Яма вперше прямо відповів шанувальникам, чи соромно йому за втечу з України

Зміна правил вручення повісток і створення загального реєстру: з 1 серпня вступає в силу новий порядок мобілізації