in

«На скільки балів?» — зірка «Скаженого весілля» передав «волохате вітання» Остапчуку

Зірка «Скаженого весілля» Арам Арзуманян завітав до студії «Сніданку з 1+1».  Актор та учасник «Танців з зірками» розповів, що думає про скандал навколо Володимира Остапчука, Богдана Буше та Позитива, які ставили жінкам оцінки та говорили про необхідність депіляції.

«Звичайно, я засуджую. Це неправильно, так не має бути. Ну не можна оцінювати людину, якій комфортно от саме такий мати вигляд. На мене подивіться! Хто мене оцінить? На скільки балів?» — сказав актор.

Після цих слів артист несподівано підняв футболку та показав свій торс. Арзуманян передав «волохате вітання» та дав зрозуміти, що думає про людей, які засуджують жінок й ставлять їм якісь оцінки.

«А знаєте, скільки хейту у мене? У TikTok та скрізь. Що я волохатий, такий-сякий. Я з позитивом на це реагую, мені усе одно. А дівчата трохи по-іншому ж реагують», — додав Арзуманян.

Він також пояснив, що люди мають оцінювати один одного виключно за вчинками. За словами актора, він виріс на інших принципах, тому не розуміє, чому зовнішність нині є головним критерієм.

«Оцінка людини тільки за вчинки. За те, що вона робить. Ніколи за зовнішність ніхто не оцінює і не каже, що ти маєш правильний чи неправильний вигляд. А от як ти вчиняєш, як живеш, ким живеш — ото вже має значення», — резюмував Арзуманян.

«Герої гинуть. Молоді, красиві, розумні діти. Гине не погань, яка бухає десь під парканом чи в Монако» — продюсерка Мозгова звернулася до українців

Винник «плюнув» на своїх, але повернеться: ресторатор Клопотенко розповів, який «сюрприз» чекає співака вдома