in

Нарешті з’явився сайт, який забезпечить школярам максимальний доступ до електронних версій підручників

Початок кожного навчального року ставить перед батьками і здобувачами освіти немало проблем. Останнім часом чи не найболючішою з них є забезпечення учнів підручників – основним джерелом знань більшості школярів.

Переходом на систему Нової Української Школи передбачає комплексне реформування освіти в загальноосвітніх закладах України. НУШ містить в собі не тільки методичне, технологічне забезпечення кабінетів, а й навчання за новими підручниками, що відповідають реаліям сьогодення. Щороку в друкарнях нашої країни виходять у світ сотні тисяч примірників шкільних книжок.

Проте повномасштабне вторгнення росії поставила перед нашою державою нові виклики. Левова частка коштів з бюджету направлена на фінансування Збройних Сил України, і це закономірно. Міністерство освіти в міру своїх сил і забезпечення продовжує видавництво підручників, проте, не в змозі забезпечити паперовими книгами усіх, хто сидить за партами українських шкіл. Чи не єдиним виходом у цій ситуації стають електронні підручники.

Сайт підручник.укрце офіційний інтернет-ресурс, який відповідає вимогам МОН і забезпечить Вашій дитині доступ до будь-якого підручника зі шкільної програми. Наприклад, лише підручників з історії для 5 класу на сайті зібрано аж 8 варіантів! Зареєструвавшись у системі, Ви можете скласти свою бібліотеку з потрібних вам підручників, і вам більше не доведеться шукати їх серед безлічі книг – вони будуть доступні Вам лише у кілька кліків. Максимально простий і зрозумілий інтерфейс сайту дозволяє з легкістю знайти потрібний матеріал навіть бабусям і дідусям.

Адаптованість ресурсу дозволяє користуватися його матеріалами з будь-якого гаджета, який має доступ до інтернету, що дає можливість учням опановувати матеріал навіть перебуваючи у сховищі чи в транспорті по дорозі до навчального закладу.

Завдяки копіткій праці адміністраторів сайту, база підручник.укр постійно оновлюється, забезпечуючи можливості для опановування матеріалу з будь-якого предмету в усіх класах. Сподіваємося, простота і легкість користування матеріалами сайту перетворить навчання на приємний і цікавий процес. Бажаємо успіхів у новому навчальному році, і хай уроки перериваються лише шкільними дзвінками, а сирени повітряної тривоги залишаться у минулому!

Оксана Байрак, яка образила українців, втекла до РФ і веселиться з путіністом

Ахтем Сеітаблаєв на рідкісних фото показався у військовій формі разом з побратимами