in

«Смертельне поранення замість танців на дискотеці» — Потап в новій пісні зачитав про трагічні історії війни і «Ренесанс»

Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко (він же Потап), написав новий трек, в якому описав жахи війни, а також трагічні історії, які доводиться переживати українцям через війну з Росією.

За інформацією Таблоїд, Потап розповів у композиції дві історії — молодого солдата, який загинув на Херсонщині, а також маленької дівчинки, яка втратила життя через російські бомби. «Це покоління, яке зараз всіма силами захищає Україну, бореться за її право на існування і життя, яке вистояло покоління», — сказав Потап.

«А наступне покоління — це вже покоління Ренесанс. Діти, які побачили війну. Діти, які зроблять все для того, щоб вирости справжніми українцями і побудувати справжню сильну і процвітаючу державу. Завдяки їм Україна оживе як Фенікс!», — розповів головну ідею роботи співак.

«Я заклав у пісню страшні і трагічні історії сьогодення. Тому що знаю, що це наша страшна реальність і зараз це дуже близько всім українцям, адже кожен з нас вже має в родині або серед друзів того, хто ніколи не повернеться. І заради життів, які вони віддали, ми повинні вшановувати їх, пам’ятати їх, називати вулиці їхніми іменами і співати про них», — підкреслив артист.

Хто вбив Мурата Насирова і до чого тут Путін: журналісти розкрили секрет диктатора

Обмовили Софію Ротару: ЗМІ масово тиражують, що Ротару відмовилася виступити на фестивалі на підтримку України