in

Живе в орендованому домі, але має декілька квартир: чоловік Анни Трінчер зізнався, скільки має нерухомості в Україні

Чоловік української співачки Ани Трінчер — Олександр Волошин, зізнався, що має три квартири в столиці України.

25-річний бізнесмен став власником нерухомості ще до початку повномасштабного вторгнення, але ключі він отримав лише зараз через певні затримки. Перша квартира йому обійшлась у 80 тисяч доларів, а дві інших — 180 тисяч доларів.

Як зізнався Волошин, то жити у них він не планує, хоча й сам винаймає житло. Це блогер пояснив тим, що не хоче прив’язуватись до якогось одного конкретного місця. Олександр має намір одну із квартир виставити на продаж, піднявши ціну, а дві інші буде здавати. Так у нього буде щомісяний пасивний дохід. На цьому чоловік Трінчер не планує зупинятися, а мріє ще купувати нерухомість.

«І ось мені 25 років, я купую три квартири в Києві і розумію, що це тільки початок. Одна квартира в мене вже здається, приносить пасивно 15 тисяч грн на місяць. На днях я отримав дві квартири, які обійшлись в 180 тисяч доларів. Одну з них я продам і зароблю 25-30 тисяч доларів зверху! Одну залишу, зроблю ремонт і буду здавати, орієнтовно за 900-1000 доларів на місяць За пів року ми зробимо ремонт і мій пасивний дохід збільшиться до 50 тисяч грн на місяць. До 30 років я хочу купити багато нерухомості і вийти на дохід в 50 тисяч доларів на місяць», — розповів Волошин.

Зараз Олександр з Анною проживають не найращі часи і мають деякі розбіжності в сім’ї. Тому прислухавшись до поради сімейного психолога, пара прийняла рішення деякий час пожити окремо.

Схожа на Гросу: український актор Дмитро Ступка, який «відсиджується» в США, закрутив новий роман

«Мій новий маст хев» — 18-річна донька Олі Полякової похизувалась пишними формами у відвертому купальнику