in

Українська співачка Софія Ротару звернулася до українських сил ППО

Українська співачка Софія Ротару відреагувала на нічний масований ракетний удар Росії по мирних містах України 1 травня. Виконавиця, яка, за інформацією ЗМІ, перебуває на батьківщині, подякувала захисникам неба за знешкодження російських ракет.

Артистка опублікувала допис із подякою в Instagram-stories одразу після закінчення повітряної тривоги. Близько 6-ї ранку на її сторінці зʼявилося промовисте зображення.

Софія Ротару оприлюднила картину нічного міста, на яке летить ворожа ракета. Її зупинила могутня рука, котра є уособленням сил ППО України.

Під зображенням співачка коротко написала: «Дякую». Варто зауважити, що виконавиця протягом року майже не коментувала тероризм Росії в Україні. Тільки іноді в її соцмережах зʼявлялися лаконічні коментарі щодо обстрілів та інших російських воєнних злочинів.

Однак протягом останнього тижня артистка дедалі частіше почала реагувати на події в Україні. Так, всього чотири дні тому українка не змогла пройти повз фото українського військовополоненого з яблуком. Вона перервала тривале мовчання, щоб показати підписникам, у якому стані українські герої повертаються з російського полону.

Уже наступного дня Софія Ротару висловила співчуття жителям Умані, де внаслідок російського ракетного удару загинули десятки людей.

Розгорнув український прапор: Аняня Удогво, який був учасником українських шоу «Х-фактор» та «Голос країни», став переможцем литовського вокального шоу

«Вправляю кістки» — зірка серіалу «Свати» Анна Кошмал в прозорому комбінезоні, стала на лікті та зробила шпагат в повітрі