in

«За донат — вип’ємо кави» — Джамала в честь свого ювілею закликала українців допомогти військовослужбовцям

27 серпня відомій українській співачці Джамалі цьогоріч виповнюється 40 років.

В честь свого свята артистка написала звернення в Інстаграм до підписників з особливим прохання, яке актуальне зараз для всіх українців, як ніколи.

«Щороку я отримую від вас теплі слова привітання та підтримки. Але зараз найбільше підтримки потребують наші військові. Вони наші крила, наша надія, щодня ризикують своїм життям заради нас», — звернулась до шанувальників переможниця музичного конкурсу «Євробачення-2016».

До зірки звернулись військові з проханням, що їм на фронт потрібні квадроцикли, тому Джамала попросила про допомогу українців аби ті, допомогли закрити збір та задонатити кошти в банку благодійного фонду PEREMOGA.

«У свій день народження я хочу об’єднати всю вашу любов в одній добрій справі. Нещодавно я отримала запит від наших військових на квадроцикли. Якщо ви захочете привітати мене з днем народження — задоньте в банку фонду PEREMOGA, якому я довіряю. Вони допоможуть з купівлею», — зазначила артистка.

Щоб якось віддячити прихильників, народна артистка України прийняла рішення розіграти п’ять платівок «Крила» зі своїм підписом, а також зустрінеться з особою, яка внесе найбільший донат.

«Щоб якось віддячити — розіграю п’ять платівок «Крила» з моїм підписом серед тих, хто зробить донат від 1000 грн. А також я особисто зустрінусь та вип’ю кави з тим, хто задонатить найбільшу суму», — зазначила знаменитість.

«Я не була здивована» — Олена Шоптенко розповіла про відносини з екс-чоловіком Дмитром Дікусаром, який служить в ЗСУ

Стало відомо, яке рішення прийняла Ротару щодо своєї квартири в країні-агресорці, площа якої сягає 120 квадратних метрів