in ,

Співачка Алла Кудлай показала архівне фото зі свого весілля — на ньому зображена Ніна Матвієнко

Відома співачка та народна артистка України Алла Кудлай поділилася з шанувальниками архівним фото, яке було зроблене 48 років тому під час її весілля з першим чоловіком.

На знімку, котрий Кудлай опублікувала на особистій сторінці в Facebook, зображена покійна легенда української естради — Ніна Матвієнко. В кадрі Ніна постає разом з чоловіком Петром — на той час їй було лише 28 років.

Обидві артистки тоді були у складі хору імені Верьовки. «Передивляючись архів, знайшла фото свого весілля… Спогади, спогади, спогади… Ми були молодими і все життя було попереду… На фото дівчата з хору ім. Г. Верьовки і покійна Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром…Не віриться, сумно…Світла і вічна пам’ять Ніночці«, — емоційно підписала світлину Кудлай.

Інтернет-користувачі теж залишали коментарі, які були сповнені співчуттям та журбою: «Яка вона була красуня, Господь подарував і вроду і талант! Царство Небесне«, «Вона була втіленням українки – справжньої жінки, гарної, доброї, справедливої, вірної!», «Дуже сумуємо, вона була неперевершена!».

Користувачі Мережі висловили свої співчуття і сум

 

Нагадаємо, сердце легендарної співачки Ніни  Матвієнко зупинилося 8 жовтня — за два дні до її 76-річчя. 11 жовтня у Національній Філармонії України відбулося прощання з артисткою. Ніна Митрофанівна була похована на Звіринецькому кладовищі в Києві.

Читайте також: «Для нас втрата Сергія стала шоком»: друзі та зіркові колеги Сивохо розповідають яким він був за життя

Для Козерогів — стрибок у кар’єрному рості, а Водоліїв — легко довести до сліз: гороскоп на 20 жовтня

Як поплатилися за підтримку Кремля Таїсія Повалій, Ані Лорак, Лоліта та інші артистки-зрадниці