in

Олександр Волошин вийшов на зв’язок після «арешту» та розповів за що загримів в «мавпятник»

Український бізнесмен Олександр Волошин вирішив розповісти прихильниками, як і за що його затримали правоохоронні органи.

Нагадаємо, що вчора блогер-мільйонник розмістив в Інста-сторіс фото, на якому сидить за гратами в поліцейському відділку. Ця подія неабияк спантеличила підписників і вони почали засипати його сторінку запитанями і навіть його мама, яка взагалі не розуміла, що відбувається.

Через декілька годин чоловік української співачки Анни Трінчер вирішив розповісти про обставини, які стали причиною «арешту». Як виявилось насправді, це черговий хайп заради того, щоб прорекламувати свої курси.

«Мене викликали на допит…Виявилося, що люди не вірять у те, що я реально безкоштовно дам навичку, на якій можна одразу заробляти без інвестицій і знань. Але, як бачите, мені вдалося пояснити поліцейському що до чого«, — пожартував Олександр.

Це вже не перший раз, коли блогер-мільйоник вдається до таких хитрих кроків аби збішити свою аудиторію підписників. Раніше він навіть наважувався лягати в труну, аби розібратися, чи своє життя він проживає.

Прощалася, витираючи сльози: Камалія показала, як віддавала дітей колишньому чоловіку

«Важливо про це говорити» — Даша Астаф’єва розчулила українців промовою про українських Героїв