in ,

Розкішне весілля блогерки Насті Талпи: лімузин в подарунок та виступ Анни Трінчер

Відома українська блогерка, учасниця шоу «Пара на мільон» — Настя Талпа — на початку вересня вдруге вийшла заміж. Чоловіком знаменитості став хлопець на ім’я Богдан Скальницький — Настя взяла його прізвище і навіть перейменувала себе в соцмережах.

Весільна церемонія відбулася в одному з заміських комплексів під Києвом, було запрошено багатьох українських зірок, друзів молодят та відомих блогерів — зокрема, учасницю шоу «Пара на мільйон» Елізабет та Ксюшу Манекен.

Радісна наречена Настя Талпа

Гостей події потішили своїми виступами гурт «ТІК», виконавши пісню «Вчителька» та співак Wellboy — хітом «Гуси». Як головну родзинку свята варто відзначити перший танець молодят під акомпонемент виступу співачки Анни Трінчер.

Найцікавіший весільний подарунок новоспечене подружжя отримало від свого друга, скандального блогера Дениса Повєткіна. Він презентував парі лимузин — до того ж, не арендований, а саме придбаний їм особисто.

Новоспечене подружжя з гостем свята — співаком Wellboy

Нагадаємо, що Настя Талпа стала відомою після того як взяла участь у шоу «Пара на мільйон» зі своїм тодішнім коханим — коміком Марком Куцеваловим. Проте побудувати стосунки молодим людям так і не вдалося. До проекта блогерка вже була заміжня — деякий час вона перебувала у шлюбі з бізнесменом Дмитром Талпою, від якого має доньку.

«Став коханцем впливової людини»: співачка Настя Приходько викрила ведучого Дмитра Шепелєва

Кіркоров оголився в обіймах пластичного хірурга: «Я — його найкраще творіння!»