in ,

Зірка ТікТоку вийшла заміж за депутата: Даша Євтух вразила яскравими фото з весілля

Нещодавно відома українська блогерка Даша Євтух здивувала інтернет-простір несподіваною новиною про своє заміжжя. Дівчина прославилася у TikTok — завдяки коротким відео з нестандартними розпаковками.

Весільними фото та відео Євтух поділилася на особистій сторінці в Instagram. ЇЇ обранцем став полтавський бізнесмен і депутат райради — Олександр Глазнов. Гучне весілля пара відгуляла у Полтаві напередодні дня Незалежності — 23 серпня — на території заміського комплексу. Особливістю урочистої події була церемонія, проведена на свіжому повітрі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Даша Євтух — Мастер Шеф 11 (@dashaevtukh__official)

Зірковою гостею весілля стала Оля Цибульська, для присутніх грали наживо музиканти, а сама локація була прикрашена безліччю білих квітів. Також Даша не забула похизуватися величезним розміром весільного торту.

«Ми з Сашею тепер чоловік і дружина! Не можу сказати, що мені не віриться, таке відчуття наче родиною ми були завжди!» – зізналася блогерка.

Даша Євтух з чоловіком

Чимало друзів та родичів новоспеченої родини прийшли привітати молодят — а ті, у свою чергу, потішили гостей оригінальним весільним танцем.

Виходець із України Гоша Куценко приїхав в окупований Донецьк та подякував терористам за «героїчні подвиги»

«Став коханцем впливової людини»: співачка Настя Приходько викрила ведучого Дмитра Шепелєва