in ,

«Став коханцем впливової людини»: співачка Настя Приходько викрила ведучого Дмитра Шепелєва

Українська співачка Анастасія Приходько днями зізналася про свое негативне ставлення до ексведучого проекту «Розсміши коміка» — Дмитра Шепелєва. Шоумен підтримав загарбницьку політику Росії та наразі розважає росіян в окупованому Маріуполі. За словами Анастасії, іншого від нього годі й чекати.

В своїх Instagram-stories співачка розповіла, що абсолютно не здивована таким вчинком Шепелєва. Вона переконана — ведучий жадібний до грошей та зробить все що завгодно заради заробітку.

Крім того, Анастасія підкреслила, що нинішню роботу Дмитро отримав не просто так, а завдяки стосункам з впливовою людиною.

«Доволі близько знала цього слимака. І в Москві працювали, і в Києві спілкувалися. Скажу одне – це людина, яка продасть свою маму за гроші. Він став коханцем одного з впливових людей, щоб отримати роботу на каналі, і, як липучка, липне до всіх, хто дасть йому гроші! Гі*но ти«, — емоційно написала Приходько.

Нагадаємо — нещодавно стало відомо про те,що Дмитро Шепелєв поїхав до окупованого та знищеного російськими військовими Маріуполя, щоб знімати розважальне шоу про тварин для одного з пропагандистських телеканалів РФ. Це рішення  ведучого здається особливо цинічним на тлі його попередніх вчинків, адже він багато років працював в Україні, будуючи свою кар’єру. Ба більше — на початку повномасштабного вторгнення він критикував дії країни-загарбника. Але мабуть, для Шепелєва кривавий заробіток виявився дорожчим за совість.

Зірка ТікТоку вийшла заміж за депутата: Даша Євтух вразила яскравими фото з весілля

Розкішне весілля блогерки Насті Талпи: лімузин в подарунок та виступ Анни Трінчер