in

«Лише без цієї АТОшниці» — українська співачка Анастасія Приходько розповіла про чвари з продюсером Потапом

Українська співачка Анастасія Приходько не приховує, що вона не може порозумітися з продюсером Потапом. За її словами, ще з 2014 року Олексій почав зі зневагою до неї ставитись. Шоумен називав виконавицю «АТОшницею» та просив, щоб її не запрошували на програми на телеканал 1+1.

Про це Приходько розповіла Славі Дьоміну у його проєкті на YouTube. Вокалістка не розуміє, звідки у Потапенка з’явилася до неї така ненависть, адже артисти ніколи тісно не спілкувалися. Настя згадала, як одного разу не стримала емоцій і «послала» чоловіка Каменських

«Він сказав, давайте лише без цієї АТОшниці. І ще дуже багато він говорив про мене і наполягав, щоб мене не було в проєктах на 1+1. У нього чомусь дуже велика ненависть до мене. Хоча я з ним ніколи не спілкувалася «Одного разу, перетинаючись у Палаці Україна, ми посварилися, де я його послала. І перетиналися з ним на одній роботі ще в Криму. Це був 2011 рік», – повідомила знаменитість.

Приходько намагалася не скандалити з чоловіком і довгий час мовчала про його поведінку. Крім того, Настя висловилася про творчість Потапа, наголосивши, що його останні роботи – це цілковитий провал.

«Я ж його не чіпала, але коли він почав робити факап за факапом, пішов рознос. І його пісня «Мама, я волонтерила» – це просто дно. Чим він думав взагалі? Людина не розуміє, що відбувається. У тероборону він з Іспанії записувався? Як взагалі можна було розповідати цю маячню? Тому я не поважаю такого чоловіка», – резюмувала мама трьох дітей.

«Це такий стьоб?» — Влад Яма розізлив українців новою «оголеною» публікацією в соціальній мережі

Міні та одна панчоха: дизайнер представив сукню, в якій Тіна Кароль виступить в Ліверпулі на Євробаченні-2023