in ,

«Попросив маму послати його на*уй!» — Каля Серга вперше розповів про брата, який воює у складі армії окупантів

Популярний український телеведучий та виконавець пісень, а нині військовослужбовець у складі «Культурного десанту» Коля Серга не приховує, що має родичів у країні-агресорці.

Незважаючи на те, що артист нерідко дає інтерв’ю лише кілька днів тому, під час розмови з журналісткою Андріаною Кучер Микола вперше зізнався, що його двоюрідний брат зараз воює проти України. Співак поділився спогадами про те, як вони разом із кузеном, якого звуть Сергій, разом проводили канікули у бабусі у Черкасах, і як так вийшло, що зараз його родич опинився по той бік фронту.

«Мамина рідна сестра там мешкає і вся родина, її діти, з якими ми проводили дитинство у Черкасах у бабусі. Мій, отже, двоюрідний брат, його звуть Сергієм, і він російський військовослужбовець. Він на початку повномасштабної війни написав мамі повідомлення, щоб не виходили з будинків, все буде добре… Я попросив маму, щоб вона послала його на… Це було на другий день. Я тоді саме пішов служити у ЗСУ. Ось і все. Я вважаю, що я більше там не має родичів», — розповів Коля Серга.

Читайте також. Ось, що таке лицемірство: Анатолій «мочить» Лорак і Лободу, тоді як його кум спонсорує війну в РФ

Помер народний артист України Андрій Верес, який був очільником театру «Берегиня»

«Іди на*уй звідси, а то зараз в*бу!» — власник мийки на Хмельниччині відмовився помити машину, яку волонтер відправив на передову