in

В Казахстані неочікувано відмінили два концерти Галкіна через непередбачуванні обставини: що сталося?

Російський комік Максим Галкін від початку повномасштабного вторгнення підтримав українців, виїхавши з країни терористки та публічно засудив злочинні дії Кремля. Він неодноразово наголошував, що своєї позиції не змінить і вважає, що кровопролитну війну потрібно негайно припинити.

Через тиждень в шоумена заплановано два концерти у Казахстані, однак сьогодні, як повідомили працівники зали, в одному приміщенні зламалася сцена, а в іншому — прорвало водопровід. Чрез такі обставини доведеться скасувати виступ Галкіна та закритися на двотижневий ремонт.

«І що це? У зв’язку з цим кілька думок: чи не можу я допомогти залам з ремонтом? Може, встигнемо? Я вже дуже хочу побачитися з глядачами. Якщо переносити концерти, то чи не дадуть зали інші дати? І якщо так, то чи не варто заздалегідь перевірити каналізацію?» — написав чоловік Примадони.

Це вже не вперше, коли виступи російського артиста відміняють, трактуюючи це «підозрілими» обставинами. Суть заключається в тому, що деякі країни підтримують злочинні дії Кремля і намагаються «усунути» тих, хто їм не вигідний. Сам же організатор концертів коміка впевнений, що захід відбудеться, тому що з ним ніхто не говорив за скасування і всі умови виконанні.

 

«Я повний долбо*б!»: внук Пугачової, що переїхав до США, показав, як яскрава іграшка викликала у нього параною

Їхав на велосипеді разом із дідусем… На Рівненщині вантажівка насмерть переїхала 5-річного хлопчика