in

Грозить «до семи років за ґратами»: Анастасія Волочкова «потрапляє під статтю про дискредитацію армії РФ»

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка в 2014 році намагалася засудити дії кремлівського диктатора щодо окупації українського Криму , але швидко «перевзулася» і активно розпочала пропагандистську діяльність, своєю останньою витівкою може загриміти до в’язниці.

Артистка, яка любить похизуватися розтяжкою будь-де і будь-коли, на цей раз вона продемонструвала свій «невиліковний» шпагат біля військової техніки 1942 року, закинувши ногу на  радянського винищувача «Ла-5». Такий ганебний вчинок з боку патріотки викликав жорстку критику з боку росіян і вони відрази накинулися на неї з закликами покарати балерину за «дискредитацію армії РФ» та «осквернення пам’яті ветеранів ВВВ».

Волочкова недовго думаючи, швидко відфільтрувала негативні вислови та закрила коментарі.

Не розуміючи, недоречність своїм дій, Анастасія вирішила на фоні скандалу прорекламувати свої виступи.

«На будь-які випади на мою адресу Я завжди відповідаю грандіозними творчими проектами», — написала росіянка в Інстаграм-сторіс.

Як повідомив пропагандистський телеграм-канал SHOT, то на балерину вже подали позов до суду і їй «загрожує до 3 років позбавлення волі за осквернення символів військової слави Росії», – цитується в новині.

А сама ж Волочкова вирішила спробувати виправдатися перед невдоволеними підписниками, але про каяття мови навіть і не було. Ба більше, вона видала порцію нової маячні, що нібито її «попросили виміряти крило літака помахом ноги».

«Ви на приколі чи серйозно? Обговорює вся країна мою фотографію, зроблену на «Мосфільмі» перед зйомкою, яка тривала чотири години… Мене попросили помахом моєї ноги виміряти крило літака, розумієте? І що?! У вас у житті не відбувається жодних подій? Чи вам реально просто хочеться докопатися до Волочкової?» – зізналась актриса.

«Застали вдвох»: Микиту Добриніна запідозрили у романі з відомою українською блогеркою

«Від Бориса Апрєля до Zi Faamelu»: як зараз виглядає та куди втікла з України трансгендерна співачка