in ,

«Живе в лісі з собаками»: де зараз співачка Lama та чому вважає Ані Лорак та інших зрадників — «ботами»

Українська співачка Наталія Дзеньків — більш відома за псевдонімом Lama та як лідерка однойменного поп-рок гурту — прославилася у далекому 2006 завдяки своїм хітам «Мені так треба», «Літак», «Моє сердце». Згодом вона зникла з шоубізнесового простору — тому що, за словами артистки, їй було «некомфортно».

Втім після початку повномасштабного вторгнення співачка відновила свою музичну діяльність — Наталія почала проводити концерти, аби допомогти збирати кошти на потреби ЗСУ та випустила надихаючий трек «Сильні люди», присвячений незламному народу України та його захисникам. В ексклюзивному інтерв’ю блогеру Богдану Беспалову для його Youtube каналу Lama розповіла чим займається зараз, що думає про артистів-зрадників і як склалося її особисте життя.

Як вже зазначалося, Наталії вдалося завоювати любов української аудиторії після виходу дебютного альбому «Мені так треба» у 2006 році. Пісні стали справжніми хитами, а гурт почав отримувати престижні музичні нагороди та багато гастролювати. Також співачка спробувала себе у амплуа акторки, зігравши Фею Льоду у фільмі режисерки Олени Каретник та виконавши у ньому пісню «Привіт, привіт».

Lama знімалася у фільмі «Тільки диво»

Патріотична позиція співачки не викликала сумнівів ні у 2014 році з початком війни на Донбасі, ні у 2022 році, коли відбулося повномасштабне вторгнення РФ — адже її пісні завжди були тільки україномовними. Наталія брала активну участь у кампаніях, створених для популяризації української мови та культури і волонтерила, а після 24 лютого співачка знову почала давати концерти, щоб ще більше допомогти ЗСУ. Втім, знаменитість неохоче розповідає про свою волонтерську діяльність: «Люди бувають різні. Одні на цьому спекулюють, спеціально говорять. Я, наприклад, про це не говорю, тому що я в принципі не дуже люблю в соцмережах світитися«.

Lama активно допомагає ЗСУ

Зірка зізналася, що повернення у шоу-бізнес не було для неї простим рішенням: «Якщо чесно, шоу-бізнес для мене не є зовсім комфортним. Мені більше хочеться, аби була сімʼя. Але не завжди виходить балансувати. Мене в якийсь період усі ці стреси, неврози, постійні переїзди та інші неприємні моменти відсунули назад – я вже не могла виступати в тому стані, в якому я була. Але все одно я знаходила в собі сили. Війна взагалі мене конкретно акумулювала«.

Lama повернулася в український шоубізнес та активно дає концерти

Що ж до сім’ї, про яку розповідає Наталія — вона складається з самої співачки, її коханого та двох собак. 47-річна зірка досі не має дітей, і ось що вона зауважує з цього приводу: «У мене не було свідомого рішення. Я пам’ятаю себе в 23 роки і я розумію, що це ж треба дітей народити, всі ж то кажуть, що це треба, а я розумію, що мене не тягне до цього. Просто зараз навколо мене дуже багато знайомих з дітьми і я розумію, що їм так важко. Там і мами, і дідусі, а я собі думаю, моя мама у Франківську і як я буду це все витягувати, і Lama зараз, бо я зрозуміла, що я хочу далі продовжувати писати пісні«.

Lama та її коханий

Артистка поділилася — зараз вона абсолютно щаслива: «Я щаслива, я в стосунках, у мене дві собачки. Живу в лісі… Стараюся балансувати зі своєю командою, але вже увійшла в ритм«.

Lama розповіла, що живе в лісі

Також в інтерв’ю Наталія висловилася і щодо артистів, які зрадили Україну, зокрема Ані Лорак. Вона вважає, що у таких людей як Кароліна Куєк немає душі — а є свої,нікому невідомі причини для продовження заробітку кривавих рублів та ігнорування геноциду власного народу.

«Ви знаєте, що у нас 50% людей на Землі – це боти. Це люди без душі. Я не про когось конкретно говорю, але це люди, які не мають душі і які взагалі не розуміють, що коїться. У них немає своєї голови, немає своїх думок. Є багато того, чого ми не знаємо«, — прокоментувала Наталія Дзеньків.

Читайте також: «Нагадала виступаючих у Києві Кіркорова та Меладзе» — продюсер Полякової назвав Каменських «зіркою довоєнної епохи»

Вдягли наручники і стали бити руками та ногами: у Польщі поліцейські жорстоко вбили 26-річного українця

ГБР завершило розслідування найбільшої справи Євромайдану: названо імена 10 головних винуватців