in

Дівам — втрата чогось важливого, а у Терезів — настала біла полоса: гороскоп на 7 жовтня

Астрологи підготували на 7 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Цей день підготував для вас непрості ситуації з яких важко буде знайти вихід. Ймовірно, що доля за щось вирішила вас провчити.

Телець

З самого ранку у вас з’явиться відчуття щастя та захищенності. І це й не дивно, адже зовсім поряд біля вас блукає ваша друга половинка.

Близнюки

Для вас доведеться сьогодні піти на уступки і приймати рішення враховуючи думку близьких людей. Постарайтеся різко не висловлюватися.

Рак

Виділіть для себе час та просто відпочиньте. Цілий тиждень ви усердно працювали і тепер настав час набратися нових сил.

Лев

У вас може настати криза у фінансовому питанні. Не розраховуйте на чиюсь підтримку чи допомогу — зі всіма питаннями доведеться розбиратися самостійно.

Діва

Цей день обіцяє для вас непрємні втрати. Якби ви не старалися уникнути цього, але все таки це станеться. Але постарайтеся не занепадати духом.

Терези

А ось у Терез настала біла полоса і відтепер все у вас налагодиться. Поряд з вами будуть надійні та віддані люди, які оточать вас любов’ю та турботою.

Скорпіон

Сьогодні ви будете намагатися усім догодити і зможете дістати зірку з неба у прямому сенсі цього слова. На вас чекають нові завдання, які ви з легкістю вирішите і ще й отримаєте гарні преміальні за це.

Стрілець

Почніть дихати на повні груди та насолоджуйтеся цим життям. Не кваптеся — все що ваше, вас дочекається.

Козоріг

Вам варто бути обачними з новими людьми, які будуть намагатися влізти вам у душу. Вони не ті, за кого себе видають.

Водолій

Зробіть сьогодні собі вихідний та влаштуйте справжнє свято для себе і рідних. Це стане хорошю нагодою зібратися з людьми, яких ви так давно не бачили.

Риби

У вас видасться лінивий день. Вам зовсім не захочеться віддаватися роботі і це не дивно — скільки друзів запросили вас на прогулянку.

Зрадниця Ані Лорак засвітила «вагітне» фото, але після привітань швидко видалила його

«Не вагітна. Це неможливо…»: співачка Дорофєєва пояснила чому у неї досі немає дітей