in

Стало відомо про житло Пугачої та Галкіна на Кіпрі: росіяни згорають від заздрощів

В мережі вже декілька днів росЗМІ ширять чутки про те, що Алла Пугачова разом зі своїми десятирічними Гаррі та Лізою залишили Ізраїль.

Якщо вірити пропагандистським джерелам, то зіркова сім’я поселилася на Кіпрі і планує там провести щонайменше рік. Як відомо, там у Примадонни є власне житло на узбережжі, яке вона придбала ще у далекому 2017 році. Варто нагадати, що і Максим Галкін нещодавно залишив Тель-Авів та вирушив у європейський концертний тур, який розпочався саме з Кіпру. Однак, ані Пугачова, ані сам Галкін не коментують ситуацію щодо свого переїзду.

А російські ЗМІ вже зараз вирішили показати, як і де облаштувалося зіркове подружжя. За їхніми данними, Примадонна поселилася в Лімассолі в елітному триповерховому пентхаусі вартістю понад 10 млн євро, який займає територію з 35-го по 37-й поверх. В приміщенні є власний басейн, тренажерний зал, дитячий майданчик, спа, а на нижньому поверсі розміщені магазини та ресторани.

Декілька днів тому Лайма Вайкуле дала чергове інтерв’ю популярному латвійському журналісту Вадиму Радіонову для його авторської програми «І гримнув Грем», де вперше зізналася, що сказала їй Пугачова в день удару ХАМАСу по Ізраїлю.

Оля Полякова розповіла, на що витратила свій гонорар, який отримала з прокурорського весілля

Жили в будиночку з однією спальнею: відомий блогер розсекретив коханця Тіни Кароль