in , ,

«Давайте домовимося по-людськи»: Віталій Козловський після гучного скандалу запропонував Кондратюку владнати конфлікт

Днями відомий український співак та військовослужбовець Віталій Козловський вирішив поставити крапку у багаторічному конфлікті з експродюсером Ігорем Кондратюком.

На особистій сторінці у Facebook Козловський опублікував звернення до колишнього наставника та запропонував йому зустрітися для укладення мирової угоди.

Віталій Козловський у часи співпраці з Ігорем Кондратюком

«Усі ці роки ви відмовлялися від пропозицій особисто зустрітися й вирішити конфлікт. І звинувачували мене в тому, що я невдячний і пішов як негідник, не домовившись. Але ми з вами обидва знаємо, що це не так. Я намагався домовитися й на етапі припинення співпраці. І на етапі судів. Спілкувалися наші з вами представники. І навіть частково дійшли до умов згоди. Але всі ці розмови врешті не вилилися ні у що через вашу категоричну відмову зустрітися й зафіксувати наші домовленості особисто.Давайте як дорослі свідомі люди повернемося в ту точку, з якої конфлікт було розпочато, і завершимо його по-людськи, уклавши мирову угоду, у рамках тих домовленостей, які представники вже колись розпочинали.«, — зазначив Козловський.

Віталій підкреслив, що мирова угода в його розумінні зовсім не означає те, що Кондратюку доведеться «забути» про борг. Навпаки — артист хотів би домовитись про поступову виплату коштів протягом двох років, а також владнати питання щодо набуття ним прав на свої старі пісні. «Ми тиснемо один одному руки, вважаємо цей конфлікт вичерпаним і не повертаємося до нього ніколи більше. Давайте говорити, підписувати мирову й припиняти цю ворожнечу. Давайте створимо кейс правового й етичного врегулювання питання авторських прав. Давайте будемо прикладом гідного й людяного завершення співпраці, яке можливе між артистом і продюсером, а не уособленням ганебного срачу.», — підсумував співак.

Нагадаємо, публічний скандал між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком розпочався після того як співак розповів, що експродюсер забирає собі більшу частину його військової зарплати. Як виявилося, причиною стало порушення авторських прав з боку артиста — суд зобов’язав Віталія виплачувати кошти на користь Кондратюка. За словами Козловського, цей конфлікт триває вже понад 10 років, він виплатив один мільйон гривень, але залишився винен ще два. Після таких публічних заяв співака Кондратюк назвав його брехуном, спровокувавши цим хвилю хейту у свій бік.

Читайте також: Зовсім без акценту: на концерті у Варшаві Галкін виконав пісню українською мовою.

Щонайменше на рік: Алла Пугачова з дітьми виїхали з неспокійного Ізраїлю

«Якщо Полякова віддала ці гроші на ЗСУ, то окей» — військовослужбовець-музикант прокоментував скандальне весілля у Львові