in

Мало виповнитися 58: в день народження Руслани Писанки освятили її пам’ятник

17 листопада своє день народження мала б відсвяткувати легендарна українська артистка Руслана Писанка, якій цьогоріч виповнилося б 58 років.

Але, важка хвороба забрала життя акторки в липні минулого року. На початку повномасштабного вторгнення Руслана зламала ногу і була вимушена відправитися на лікування до Німеччини. Саме там у неї лікарі діагностували страшне захворювання — онкологію, яка швидко прогресувала та перемогла у поєдинку з лікарями. Через деякий час чоловік прийняв рішення перепоховати прах своєї дружини в Україні поряд з її мамою, яка також померла від раку.

Ігор Ісаєв з рідними та друзями

В день народження на Берковецькому кладовищі зібралися її рідні, друзі та колеги аби вшанувати пам’ять. Серед них режисерка Наталка Ворожбит, телеведучі Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін, директорка департаменту ранкового мовлення «1+1» Юлія Жмакіна. Ігор Ісаєв напередодні дуже хвилювався, що майстри не встигнуть встановити пам’ятник до дня народження Руслани. Також при розмові він пригадав, як останні роки при житті вони проводили цей день.

«Зазвичай ми ніколи не святкували вдома. Чомусь так припадало, що Руся в цей день була на гастролях або на зйомках. Коли вона працювала не в Києві, то я їхав до неї. Але зізнаюся, останні роки дні народження Русі були не такими веселими, як хотілося, бо вона народилася 17 листопада, а її рідний брат помер 18. Самі розумієте». — розповів чоловік Писанки.

Гордєєв та Сенічкін працювали з Писанкою

Чин відспівування та освячення пам’ятника провів митрополит Переяславський і Вишневський Олександр Драбинко. Ісаков з теплом та вдячністю відгукується про настоятеля.

Читайте також: Потап, після скандалу із відпочинком у Дубаї з росіянами, ігнорує запрошення на інтерв’ю

«Я можу розрізняти кольори!» — Путініст Кіркоров продемонстрував надприродний дар

В окулярах і платті в підлогу: Пугачову в жалобному вбранні побачили біля монастиря Лімассола