in

Потап, після скандалу із відпочинком у Дубаї з росіянами, ігнорує запрошення на інтерв’ю

Репер Олексій Потапенко, який вже другий рік не поспішає ставати на захист Батьківщини, своїми дивними вчинками не дає можливості ні на хвилину забути про його персону.

Незважаючи на палкі промови про любов до неньки-України, співак поза камерою продовжує не тільки говорити російською, але й відпочивати у компанії росіян на елітних курортах, незважаючи на заборону виїжджати з країни чоловікам призовного віку. Компрометуюче відео, на якому чітко видно Потапенка, оприлюднив блогер Богдан Беспалов.

Щоб хоч якось вийти сухим із води, продюсер через декілька днів розмістив в Інстаграм фото, на якому позує у компанії деякого Шіраза Хасана, якого він вважає «одним із найвпливовіших людей у шоу-бізнесі» по пояснив мету свого візиту до Дубаї.

Потап з Шіразом Хасаном

На фоні цих новин радіоведучий Слава Дьомін вирішив написати до Потапа та запросити до себе в студію, але чоловік Насті Каменської дійсно на той момент перебував за кордоном, але, обіцяв, що «я не проти, за кордоном зараз, повернусь і будемо робити».

Після їхньої переписки пройшов тиждень і за цей період від Олексія не було ніяких новин, тому Дьомін вирішив ще раз про себе нагадати, але, на цей раз відповіді він так і не дочекався — співак ігнорує його повідомлення.

«Тиждень тому я запропонував Потапу зробити інтерв’ю. Він відповів, що за тиждень повернеться в Україну з-за кордону і щоб я йому написав. Пройшов тиждень, я йому написав і відповіді вже не отримав», — зізнався Слава у своєму випуску.

Варто нагадати, що 17 листопада Потап презентував нову пісню та кліп у дуеті зі співачкою-початківицею та зізнався їй в коханні.

Близнюкам — можливість на мільйон доларів, а Овнам — хороший день для відпочинку: гороскоп на 19 листопада

Без ліфчика і в панчохах: анорексична Волочкова влаштувала брудні танці у публічному місці