in

Новий рупор Кремля: Гуморист Павло Воля співав оди Росії, принижуючи історичних постатей Європи

Відомий російський стендап-комік Павло Воля в черговий раз підтвердив своїми діями те, що він є «потужним рупором» кремлівської пропаганди. Так наприклад, в новому випуску гумористичного шоу Comedy Club для російського телеканалу ТНТ комік оповів монолог про «велікую Росію». В своєму номері Воля захоплено розповідав, які великі території має держава-терористка, а також про мандрівників — завдяки котрим було відкрито ці землі. Крім того, гуморист, аби підтримати свій статус патріота, не тільки взявся співати оди Росії. Він також вдався до приниження відомих європейських історичних особистостей. Відео цього одіозного виступу вже поширилося Мережею.

«Жарти» в своєму монолозі Павло Воля побудував на порівнянні європейських першовідкривачів з російськими — звісно, не на користь європейців. Комік, фактично, просто висміював їхню зовнішність, натякаючи на приналежність цих особистостей до ЛГБТ-спільноти. Варто зазначити, що принижуючи представників ЛГБТ-спільноти через такі стереотипи, гуморист вдало виконує важливий пункт роботи російського пропагандиста.

Гуморист Павло Воля намагався принизити європейських першовідкривачів

Втім, російській аудиторії такі жарти як раз до вподоби. Пересічному громадянину цієї країни-агресорки здається дуже смішним той факт, що в добу Середньовіччя європейськи чоловіки носили стародавні панчохи, які називаються шоси. Гуморист вирішив — його жарт про те, що мандрівники з Європи ходили в колготах і не витримали б суворого російського клімату, є дуже дотепним.

«Вони схожі не на першовідкривачів, а на мужиків, які впали в мереживні труси жіночі. Взагалі, таке відчуття, що ці першовідкривачі першовідкрили один одного. А ось як виглядали наші першовідкривачі! Запам’ятайте їх! Відразу видно, що закон про заборону гей-пропаганди ще 400 років тому набув чинності«, — видав комік.

Z-патріоти, звісно ж, заливалися сміхом, слухаючи недолугі жарти кремлівського посіпаки. Павло Воля також зробив зневажливу заяву і про відкриття європейських мореплавців. На його думку, європейці відкрили місця, куди всі тепер літають на відпочинок. А от росіяни, з гордістю сказав комік, відкрили ті землі, до яких можна «поїхати на 15 років».

Читайте також: «Голова свині»: пропагандистка Симоньян принизила «Міс Всесвіт Україна» та оббрехала ЗСУ

Ірина Білик повідомила, що її близька людина рахується безвісти зниклою під Бахмутом

Екс-учасниця гурту «ВІА Гра» напідпитку вийшла у прямий ефір