in

Ірина Білик повідомила, що її близька людина рахується безвісти зниклою під Бахмутом

Народна артистка України Ірина Білик зізналася, що вона дуже сумує за близькою людиною, яка наразі рахується безвісти зниклою.

Мова йде про її помічника по господарству, якого звуть Віктор. В інтерв’ю співачка зізналася, що у її будинку, який розташований в престижному коттеджному містечку під Києвом, тривалий час жили окупанти. Російські загарбники потрощили усю мебель та пограбували дорогоцінні речі, вцілів лише один дорого вартісний рояль. Після того, коли вони вибралися з житла, помічник Вітя все прибрав та довів до ладу будинок, вартість якого у тому районі стартує від 7 млн грн.

Згодом чоловіка призвали в лави ЗСУ і він боронив нашу державу в найгарячіших точках, зокрема і під Бахмутом. А тепер ніхто не знає, де перебуває Віктор і тому він знаходиться в числах безвісти зниклих.

«Я дуже сумую за своїм управителем, який так мені служив. Усі мої туфельки, вбрання, коли рашисти зайшли в будинок й усе там зруйнували, поламали та пограбували, він усе склав. І його забрали в армію. І зараз він вже зниклий безвісти у Бахмуті. Я коли дивлюся на це все, от сиджу вдома і мені так його не вистачає. От був мій Вітя, а тепер не знаю, де він», – розповіла Білик.

Ірина Білик у своєму заміському будинку під Києвом

«Я дуже довго не розповідала своїм шанувальникам, що майже місяць у мене жили рашисти. Я вважала, що це не важливо, бо вбивали дітей, убивали людей. А те, що пограбували, зруйнували, розбили, мені здавалося, – це такий мінімум. Я молилася тільки про те, щоб мій будинок залишився цілим, щоб стояли стіни. Коли мені показали, що вони наробили в тому місці, де я пишу пісні… У мене, до речі, гарний дорогий рояль. Він залишився цілим. Я не знаю, що на них подіяло», — розповідала артистка після того, як загарбники покинули її дім.

Нагадаємо, що співачка, яка нещодавно перебувала в гастрольному турі містами України, розповіла в яких стосунках наразі перебуває з чоловіком, який покликав її заміж.

Гурт «Антитіла» потрапив у скандал з військовослужбовцем, який втратив зір: співзасновник різко відмовив бійцю ЗСУ на його прохання

Новий рупор Кремля: Гуморист Павло Воля співав оди Росії, принижуючи історичних постатей Європи