in

Ракам — шаленна вдача, Близнюкам — непростий вибір, а Терезам — приємні новини: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 листопада

Астрологи підготували на 29 листопада для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні старайтесь всіма зусиллями прориватися вперед — удача на вашому боці. Не бійтесь нападати на ворога, у вас все вийде.

Телець

Для вас необхідно налаштуватися на потік перемін та старатися не «пересиджувати» час в чиїсь тіні.

Близнюки

Сьогодні на вас очікує важливий вибір. Можливо, доведеться ризикнути і навіть від чогось відмовитися. Прислухайтеся до парад і прийміть правильне рішення.

Рак

Сьогодні весь день фортуна буде на вашому боці, але пам’ятайте, що так буде не завжди.

Лев

Для вас сьогодні день пройде приємно та легко завдяки компанії однієї прекрасної людини. Можливо, це буде нове знайомство, але з цих відносин буде влике майбутнє.

Діва

Дівам відкриється друге дихання і ви зможете зробити все і навіть більше.

Терези

На вас очікує приємна несподіванка на роботі — керівництво похвалить вас за клопітку роботу, і навіть, може підвищити на посаді. Постарайтесь, не афішувати це для посторонніх.

Скорпіон

Вас важко втримати на місці і ви можете сміливо вирушати в мандри. Не шкодуйте кошти — воно того вартує. Перезавантаження гарантоване.

Стрілець

Постарайтеся знайти і приділити час для своєї другої половинки. Влаштуйте романтичну вечерю та разом подумайте про спільні плани на майбутнє.

Козеріг

У цей день про себе нагадає знати давня проблема, яку ви все відкладали на потім. Постарайтесь вирішити це питання самостійно — адже ви коваль свого щастя.

Водолій

Не звертайте уваги на інших і робіть те, що вам хочеться! Людям не догодиш ніколи.

Риби

Сьогодні для вас краще проявити доброту і не зриватися на оточуючих. Не зліться через дрібниці, адже довіру близьких людей важко відновити.

«Для мене це маленька смерть» — Анна Трінчер оголосила про розлучення з Волошиним

Розмовляла українською мовою на тлі жовто-синього прапора: російська гумористка Клара Новікова втрапила в скандал після концерту в Москві