in

«Ми з тобою по вуха в л*йні»: співачка Оля Цибульська емоційно відреагувала на розлучення Трінчер та Волошина

Відома українська співачка Оля Цибульська вирішила поділитися з широким загалом своїми думками про нещодавнє розлучення Анни Трінчер та Олександра Волошина.

Так на особистій сторінці в Instagram у stories співачка опублікувала відео у якому висловилася щодо новини про розрив пари. Цибулька зазначила, що подивилася спільне відео Анни з Олександром, у якому ті відверто обговорювали розлучення та своє минуле.

Цей ролик дуже зворушив її — співачка зізналася, що не змогла стримати сліз, адже пережила подібне 10 років тому. Втім, у подробиці Цибульська вирішила не вдаватися. «Я подивилася відео Ані Трінчер про своє розлучення і наплакалася. Бо в Ані впізнала себе 10 років тому«, — зізналася артистка.

Цибульська висловила щиру підтримку Трінчер, але втрималася від будь-яких порад тому, що, за її словами, «не мала на це людського права». Співачка лише побажала молодій виконавиці скоріше зустріти своє справжнє кохання.

«Я хотіла написати купу порад і в особисті повідомлення, і в сторіз, проте не маю на це людського права. Єдине, що хочу сказати, я обіймаю тебе. У тобі сьогоднішній я бачу себе 10 років тому. У тебе дійсно є ти, що б не відбувалося довкола. І любов це завжди, перш за все, про рішення бути разом. Так, мала, ми в лайні по вуха, але ми звідси виберемося. І я з тобою. Вірю, що ти зустрінеш свою людину обов’язково. Цьомаю тебе«, — підсумувала Цибульська.

Читайте також: «Я роблю правильний крок»: Олександр Волошин розповів про причину розлучення з Анною Трінчер

Для Тельців — здійснення мрій, а Дівам — варто прийняти доленосне рішення: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 30 листопада

Ріанна в спідній білизні від власного бренду продемонструвала звабливі форми тіла після пологів