in

Вчинив самогубство: в СІЗО Москви знайшли тіло колишнього бойфренда балерини Анастасії Волочкової

Вранці 28 листопада в російській камері СІЗО Матроська тиша знайшли мертвим одного із колишніх бойфрендів скандальної балерини Анастасії Волочкової.

Варто зазначити, що банщик Сергій Кузнєцов загримів за грати у травні цього року через те, що жорстоко побив свою дружину Анастасію. В результаті цього, в неї було діагностовано черепно-мозкова травма, множинні удари та внутрішня кровотеча. Коли Кузнєцова арештували, він відразу погодився співпрацювати зі слідством і розповів, що після інциденту сам же доставив дружину до лікарні та перебував там з нею до останнього.

Пропагандистські джерела повідомляють, що екс-коханий Волочкової мав суїцидальні наміри і тому стояв на обліку в психіатрії і, відповідно пройшов курс лікування. Однак, це не допомогло і він наклав на себе руки, а знайшов його тіло в туалеті інший арештант.

Волочкова та Кузнєцов на шоу «Давай одружимося»

«Камери відеоспостереження зафіксували, як підслідний узяв простирадло і зайшов у туалет, звідки вже не вийшов», — повідомив канал.

Волочкова з екс-чоловіком на Мальдівах

Сама ж балерина згадує свого екс-коханого, як занадто емоційну людину, але, за її словами, він ніколи не проявляв агресію та не піднімав руку на неї. Пара познайомилася на проекті «Давай одружимося» та після того демонстративно виставляла на показ свої відносини в Інстаграм. Однак роман завершився після їхнього спільного відпочинку на Мальдівах, адже коли вони повернулися, Кузнєцов вирішив поселити в будинку Волочкової свого сина, а це не стало до вподоби артистці.

Читайте також: Це пов’язано не з війною: наближений в оточенні Ротару повідомив, чому співачка веде самітницький спосіб життя

Це пов’язано не з війною: наближений в оточенні Ротару повідомив, чому співачка веде самітницький спосіб життя

Для Тельців — здійснення мрій, а Дівам — варто прийняти доленосне рішення: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 30 листопада