in

«Деякі моменти дістались «генетично» — Волошин зізнався, як на розлучення з Трінчер вплинув його батько

Наприкінці літа прихильники зіркового подружжя Анни Трінчер та блогера-мільйонника Олександра Волошина запідозрили що у їхніх кумирів не все гаразд у сім’ї.

На такі думки вказувала чимало чинників, та і сама співачка неодноразово говорила, що їхня сім’я переживає один із не найкращих періодів життя. Самотужки вони не змогли владнати непорозуміння між собою і за порадою психолога, Анна та Олександр прийняли рішення деякий час пожити окремо. У вересні закоханні поодинці відсвяткували першу річницю шлюбу і з того моменту у Мережі почали відкрито говорити про їхнє розлучення.

А вже декілька днів тому артистка та бізнесмен привселюдно оголосили про те, що, на жаль, не змогли знайти вихід із цієї ситуації та прийняли рішення розлучитися. Вони довго вагалися і не знали, як правильно повідомити для шанувальників про це і, наважилися на останню відверту розмову, яку записали на відео та розмістили на ютубі.

Тоді і стало відомо, що ініціатором розриву став сам Волошин. Згодом, він розмістив на своїй сторінці в Інстаграм зізнання, де зазначив, що проблема криється в ньому, яка пов’язана з генетичною схильністю. Як виявляється, Олександр з малечку неодноразово спостерігав, як біологічний батько кривдить його маму і, коли він подорослішав, то дав собі обіцянку не стати схожим на нього. Блогер також розповів, що дуже швидко перегорає у відносинах.

«Я дав обіцянку собі: якщо я буду у стосунках відчувати, що перегораю, то повинен зробити все, щоб прибрати це, або сказати про це людині і не допустити зі свого боку «аб’юзивної» поведінки. Саме це я і зробив зараз. Я прийшов до Ані і чесно все розповів. На ситуацію можна подивитися з різних сторін. Можна багато говорити і шукати хто правий, а хто — ні. Але я знаю, що для себе і для своєї, ще на той момент дружини, я роблю правильний крок, який зробить нас обох в майбутньому більш щасливими«, — написав екс-чоловік Трінчер.

https://www.instagram.com/p/C0M84joIAxd/?img_index=1

Фанати зірки «Школи» і популярного блогера намагаються переконати себе що останнє інтерв’ю Ані і Сашка, в якому вони обоє, не приховуючи сліз, аргументували своє рішення розійтися — це страшний сон, який просто потрібно забути.

Так, прихильники Олександра, у яких ще жевріє надія побачити його разом із Анею, задали йому питання про те, чи уявляє він возз’єднання із тепер уже колишньої дружиною. «Саша, ти допускаєш, таке, що ви знову будете разом?», — написали блогеру у Інстаграм. На радість фанатам, Волошин такого варіанту не заперечив.

Читайте також: В окулярах і з бородою — постарівший Винник показався на зустрічі з волонтерами у Німеччині

Регулярно зраджував, причому вона знала його коханок в лице: шокуючі причини розлучення життя Потапа і Каменських

«Жінка обирає чоловіка, а не навпаки»: що відомо про особисте життя зірки «Сватів» Анни Кошмал